5 روش رایج لیفت صورت چیست؟

5 روش رایج لیفت صورت چیست؟

صورت انسان یکی از مهم‌ترین اجزای بدن انسان است که حرف اول را در زیبایی ظاهری افراد می‌زند. اما با بالارفتن سن و عوامل مختلفی مانند استرس، آلودگی هوا و غیره، صورت حالت جوان بودن خود را از دست می‌دهد. علاوه بر این، چروک‌ها و افتادگی صورت، ظاهر نامناسبی برای فرد ایجاد می‌کند که اعتماد به نفس او را تحت تأثیر قرار می‌دهد. علاوه بر این برخی افراد پس از مدتی، افراد برجستگی یا غبغب را زیر چانه خود احساس می‌کنند.

پس آیا راه حلی برای این مسئله وجود دارد؟ آیا باید با همین ظاهر کنار بیاییم و آن را تا آخر عم تحمل کنیم؟ روش لیفت صورت راه حلی برای پاسخ به این سؤال است. ولی دقیقا لیفت یا کشیدن پوست صورت چیست؟ در ادامه به بررسی این روش می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

 

لیفت صورت و انواع آن

لیفت-صورت

لیفت صورت یا ریتیدکتومی‌ یکی از روش‌های جوان سازی پوست است که طی عمل جراحی زیبایی انجام می‌شود. در این روش، افتادگی‌ها و چین و چروک‌های گونه یا خط فک به سمت عقب کشیده می‌روند. بافت‌های زیر پوست (کلاژن) در این عمل جراحی در اثر کشش تحریک شده و به عقب می‌روند. جراحی کشیدن پوست صورت به چندین روش انجام می‌پذیرد که در بخش بعدی آنها را معرفی خواهیم کرد.

این متد هم با عمل جراحی و هم بدون جراحی صورت می‌پذیرد. در روش‌های بدون عمل جراحی نیازی به بستری با برش قسمتی از صورت نیست و عمل به صورت سرپایی است . در این حالت، نیازی به بیهوشی نیست و پس از کشیدن پوست، با گذشت زمان خاصی محل لیفت بهبود می‌یابد. در مقابل، روش‌های جراحی بیشتر برای موارد خاص و شدید است. در ضمن، روش جراحی ممکن است عوارض جانبی بیشتری داشته باشد. امروزه پوست هم به صورت جراحی و هم سرپایی کشیده می‌شود. 5 روش رایج کشیدن پوست صورت عبارتند از:

  • لیفت گونه اندوتاین. روش اندوتاین، متدی نوین است که در آن یک ایمپلنت موقت به‌کار می‌رود. بوسیله ایمپلنت، موقعیت پوست و بافت‌های زیرپوستی، شکل گیری مجدد پیدا می‌کنند. ایمپلنت به کار برده در روش اندوتاین، یک نوار باریکی است که پنج دندادنه در انتهای آن قرار دارد. این دندانه‌ها که اصطلاحا خار نام دارند، زیر پوست جایگذاری می‌گیرند و پوست را جمع می‌کنند.
  • لیفت با نخ صورت. نخ صورت یکی از روش‌های سنتی و رایج کشیدن پوست است. در این روش کم تهاجمی، پوست صورت با استفاده از نخ‌های پلی دی اکسیدانون بالا می‌رود. در این روش، جراح نخ‌ها را به لایه‌های مختلف پوست قلاب و تزریق می‌کند. در نهایت این نخ‌ها پس از کشیدن پوست صورت به سمت عقب، جذب پوست می‌شوند.
  • کشش پوست S. دلیل نامگذاری این روش، برش S مانندی است که جراح دور گردن و خط فک می‌کشد. هدف این روش، کشیدن پوست، حذف چربی‌های اضافی و هم‌تراز کردن ماهیچه و بافت‌های زیرین پوست است. با استفاده از این روش، جراح، چروک‌های اضافی پوست را از بین می‌برد.
  • کشیدن پوست صوت با تزریق. یکی از روش‌های کشیدن پوست صورت است که با تزریق سرم بوتاکس صوت می‌گیرد. این سرم‌ها معمولا، میزان ‌تراکم کلاژن و اسید هیدرولیک را انازه گیری می‌کند. در نتیجه، کلاژن تولید می‌شود و میزان کشسانی پوست افزایش می‌یابد.
  • جوانسازی خط فک. در برخی افراد به ویژه خانم‌ها، با افزایش سن، خط فک و گردن بوجود می‌آید. در روش جوانسازی خط فک، سلول‌های ناحیه گردن از طریق عمل لیپوساکشن جوانسازی می‌شوند. هدف این روش، ایجاد فضای اضافی برای هم‌تراز کردن و شکل دهی مجدد خط فک برای صاف کردن پوست است.

 

مزایا و معایب لیفت صورت چیست؟

لیفت-صورت

کشیدن پوست صورت علاوه بر جوانسازی و شاداب کردن صورت مزایای دیگری هم دارد. درست است که کشیدن پوست صورت، ظاهر فرد را تغییر می‌دهد ولی تغییری در ساختار کلی صورت ایجاد نمی‌کند. برای همین به طور کلی، کشیدن پوست صورت یک سری مزایا مانند حذف غبغب، از بین بردن افتادگی صورت و چروک‌های عمیق، حذف چروک‌های زیر چشم، دوام بالا و کم تهاجم بودن دارد. همچنین، میزان درد و مدت زمان ریکاوری فرد در این عمل جراحی کم است.

علاوه بر مزایایی که این روش دارد، معایبی مانند حساسیت پوستی و عفونتی، کبودی، ریزش مو، بی حسی دارد. همچنین، رایج‌ترین عارضه ای که افراد پس از این عمل جراحی تجربه می‌کنند، هماتوم است. هماتوم عارضه‌ای است که خون بیرون از رگ‌های خونی انباشته می‌شود. البته بسته به بدن افراد، این عوارض جانبی متفاوت است. از علایم دیگر این جراحی می‌توان به آسیب اعصاب حسی اشاره نمود که بیشتر موقتی است.

 

سخن پایانی

کشیدن پوست صورت روشی برای جوانسازی و شادابی پوست است. برای این کار از متدهای مختلفی مانند لیفت گونه اندوتاین، لیفت با نخ صورت، جوانسازی خط فک و غیره استفاده می‌شود. در این روش‌ها که بیهوشی ندارد، چروک‌های عمیق، افتادگی صورت و غبغب از بین می‌روند. علاوه بر مزایایی که کشیدن پوست صورت دارد، عوارضی همچون حساسیت‌های پوستی، ریزش مو و حتی بی حسی به همراه دارد؛ البته ناگفته نماند که این عوارض از فردی به فرد دیگر متفاوت است.

مقالات مرتبط
پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *